6.6.06

Maallemuutto

Muutan huomenissa maalle, mökkimaisemiin. Maalta maalle, sillä maaseutua tämä pikkukaupunkikin on.

Tämän kuvablogissani aiemmin julkaisemani kuvan pöydän ääressä tulen naputtelemaan seuraavat pari kuukautta juttujani, ellen naputtele sitten pihalla. Kannettavan akku kestää tosin vain rapian tunnin, joten paljon ei ulkona surffailla. Luulen, että hidas gprs-yhteyteni karsii kesän aikana kuvien laatua, sillä en jaksa sillä etanan vauhdilla paljoakaan etsiä yhtään mitään. Ehkäpä panostan sitten kirjallisen ilmaisun hiomiseen..

On aika outoa, että Suomi on jossain mielessä tietotekniikan periferia. Maa on täynnä katvealueita, joissa ei ole hyvää nettimahdollisuutta. Kesäpaikkakunnallani ei ole edes kaapeliverkkoa, puhumattakaan mistään langattomista ratkaisuista. Jotenkin sitä ajattelee niin, että Internet on tiedonhakukirjasto, jonka tulisi toimia kaikkialla ja vieläpä edulliseen hintaan.

Hyvää tekee kuitenkin tällaiselle konefriikille irtaantua laitteesta, liikkua kesätoreilla, tavata ystäviä illanvietoissa ja upottaa varpaansa kirkkaaseen meriveteen ja sulkea silmänsä auringossa, kuunnella meren ääniä, lintujen kirkunaa, kaislojen suhinaa, aaltojen loisketta.

Hyvää kesää kaikille! Kirjoittelen siis edelleen kaikkia kolmea blogiani, mutta sallin itselleni tinkimisen laadussa ja määrässä. On varmaan jopa hyvä pyrkiä kirjoittamaan niin vähän kuin mahdollista, koska muuten jutut eivät uudistu.

Pst Vinkki - ehkä tarpeeton, mutta kuitenkin - klikkaamalla kuvan suuremmaksi pääset paremmin siihen tunnelmaan, joka tuossa vallitsee.

13 Comments:

At 6/6/06 14:29, Anonymous tinka said...

Hyvää kesää! Ja nautihan niistä mökkimaisemista, kun sulla semmonen mahdollisuus on :]

 
At 6/6/06 14:40, Blogger Iines said...

Kiitos, samoin itsellesi mukavaa kesää! Tiedostan hyvin, että olen onnellisessa asemassa siinä, että minulla on ihana kesäpaikka ilman, että itse olisin pannut kortta ristiin asian hyväksi. Kiitän äitiäni ja hänen tätiään Olgaa tästä onnesta.

 
At 6/6/06 14:42, Blogger A-K.H said...

Oigies olet viäräbiä. Kesänlämmin männikkö tuoksuu hyvälle. Tuossa voi jo päästä alkuun.

 
At 6/6/06 15:00, Anonymous mummeli said...

Hyvää kesää, mummelinkin puolesta. toivottavasti riittää kauniita ilmoja ja leutoja tuulia, itsekin meren rannalla asuvana tiedä, että tuuli voi olla joskus aika purevaa. Kauniita kesäiltoja linnunlaulun lomassa, ja mökin rauhassa omassa.

 
At 6/6/06 16:16, Blogger Iines said...

Kuin myös mummelille linnunlaulua ja paistetta kera lämpimän sateen..!

 
At 6/6/06 16:52, Blogger Liisa said...

Hyvää kesää täältäkin. Seurailen jaksamisen mukaan... :)

 
At 6/6/06 19:09, Blogger Iines said...

Kunpa kesästä tulisi aurinkoinen ja lämmin, sillä silloin sanotaan särkyjenkin laantuvan. Toisaalta muistan lukeneeni blogistasi, että sait helpotuksen kylmässä olllessasi. Joka tapauksessa toivon sinulle mahdollisimman hyvän olon kesää! Bloggaillaan!

 
At 6/6/06 23:37, Blogger Leonoora said...

Kiireettömiä, uuden alun aamuja lintujenlaulun herättämänä. Hämmästelyn, ihmettelyn, ilon, kaiken kasvun kukittamia päiviä, autuaita, harmoonisia auringonlaskun iltoja...saunasavun tuoksussa...
Riippukeinumatkoja, unia, unelmia...kaikkea mikä kuuluu parhaimpan kesääsi! Toivoopi Leonoora

 
At 6/6/06 23:50, Blogger Iines said...

Linnunlauluun on kiva nukahtaa ja vielä ihanampi herätä. Vasta kun se taukoaa hetkeksi, tietää, että taas mentiin askel syksyä kohden. Sellaista elämä on. Vaan siis blogistelu jatkuu näistä toivotuksista huolimatta edelleen.. Saahan sitä toivotella, kun nyt on luvattu lämmintäkin! Hyvää kesän alkua myös sinulle siis! :) Ja nyt tutimaan ja aamulla kohden länttä.

 
At 7/6/06 09:02, Blogger Haavetar said...

Kaunis kuva, suvisuloinen lämmin tunnelma.

Nautinnollista kesää!

 
At 7/6/06 13:14, Anonymous Tiia said...

Heippa! Ajattelin sinua eilen: http://unikissa.saunablog.fi/unikissa.php?itemid=14271

:)

 
At 7/6/06 18:44, Blogger EV said...

Jos et muuta keksi, olisi meemihaastetta tarjolla.

 
At 8/6/06 10:56, Blogger Iines said...

Haavetar, samoin sinulle sinne saarikotiin!

Tiialle kiitos kuvasta! Tällä hitaalla mökkiyhteydellä onkin hankalaa hakea uusia kuvia.

EV, olen vallan otettu haasteestasi ja mieleni tekisi vastata siihen, ellen olisi jo tuolla alempana vastannut Tinkan haastamana. Kiitos kuitenkin huomionosoituksesta, sillä tämän myötä tiedän, että ainakin joskus luet blogiani.

 

Lähetä kommentti

<< Home