1.6.06

Raikas suihkumeemi

Kiitän Tiiaa hauskasta meemihaasteesta! Tässä vastaukseni ja meemiohje poimittavaksi muillekin:

Raikas suihkumeemi. Vastaa kysymyksiin ja haasta kaksi blogitoveriasi!

1. Kuinka kauan viivyt suihkussa / kylvyssä?

Pikasuihkussa käyn, kun olen lähdössä tapaamaan jotakuta tai johonkin päivätilaisuuteen. Iltaisin suihkuttelen pidempään, esim. löylyjen välissä. En kuitenkaan minuuttitolkulla, vaan lähinnä pesun ajan - paitsi jos palelen, hytisen tulikuumassa suihkussa kauan. En ole suihkun ylin ystävä, vaan kaipaan tassujalkaista kylpyammetta, sillä minulle olisi ominaista lillua jossain aromaattisissa orvokkivesissä suurten kuplien keskellä, vaikka se skumppalasi siinä ammeen reunalla. Miksi hitossa ammeet on kaikissa standardiasunnoissa korvattu persoonattomilla ja tönköillä seisomasuihkualtailla! Tässäkin on takana varmaan tehokkuusajattelu, että ihmiset vaan nopeasti töihin tuottamaan, ei mitään lekotteluja kylvyissä…

2. Luettele suihkurutiinisi, ts. missä järjestyksessä teet mitäkin?

Nooh kastelen ensin itseni päälaelta alkaen. Sitten hieron shampoon hiuksiini ja vaahdotan hyvin, korvantauksia unohtamatta. Yritän päästä samaan kuin kampaajani, joka vatkuttaa todella kauan. Sitten huuhtelen hiukset huolellisesti, sammutan suihkun ja väännän hiuksia puristelemalla valuvat vedet pois. Ja sitten otan hoitoaineen ja hieron sen hiuksiini ja kiinnitän soljella ylös, ettei hoide valu pois. Sitten avaan suihkun ja otan jotain hyväntuoksuista saippuaa, tällä hetkellä on Cussonsin Imperial Leather, mutta minulla on varmaan loppuiäksi tyttären tekemiä omatekoisia saippuoita yksi muovikassillinen. Ja lisää tulee kaiken aikaa. Sitten pesen selkäni pitkävartisella harjalla, miestä kun ei juuri nyt ole - kuten lukijat varmaan ovat havainneet - muuten käytän pehmeää pesusientä. Lopuksi huuhtelen hoitoaineen hiuksista ja loput saippuat. Sitten sammutan suihkun ja valun ja ravistelen suihkualtaassa hetkisen, kunnes otan pitkän kylpytakkini ja nousen altaasta kuivaamaan ja rasvaamaan itseäni. (Huhuhuh, onko tämä nyt ehtaa haircutia?)

3. Mitä "syötäviä" tai esim. kasvisperäisiä ainesosia pesutiloistasi löytyy?

- vihreää teetä, greippiä, mantelia, jojobaa, porkkanansiementä, kamomillasauniota, auringonkukkaa jne..jne.. Tässä ne, jotka sain tihrustettua muurahaisenpisun kokoisista teksteistä ensi hätään ensi purnukoista… Purnukoitahan meillä riittää.

En osaa nimetä naisille haastetta, sillä jostain syystä heitä ei juuri blogissani näy. Liisan voisin haastaa ja miehistä ehkä ystävämme Hotasen, mutta koska arvelen, etteivät häntä suihkushampoot järin kiinnosta, niin napatkoon haasteen joku mukava nainen, joka lukee tämän.

4 Comments:

At 1/6/06 16:52, Blogger Liisa said...

Haaste otettu vastaan ja toimitettu seuraaville. :)

 
At 1/6/06 17:46, Blogger Iines said...

Kiitos, Liisa!

 
At 1/6/06 18:27, Blogger A-K.H said...

En viitsi lotrata omassa blogissani. Lapsena tulin savusaunasta pylly mustana. Vanhemmiten tykkäsin liota omassa liemessäni. Sittemmin on ollut tyytyminen seisontasuihkuun. Suihkussa ollessani en syö. Saunassa en käy, koska siellä tulee hiki. Tykkään peseytyä myös järvessä. Merivesi ei sovi tukalle. Pentti Linkolan mukaan lika lähtee raaputtamalla. Vesivaroja säästyy ja maailma pelastuu!

 
At 1/6/06 18:35, Blogger Iines said...

Lapsena tulin savusaunasta pylly mustana

Tämmöinen pelastaa ihmisen päivän.

Yksi täti huusi kerran Rubenille suu viivana, että hyhhyh kun se on likainen. No jos olisin ollut rohkeampi, olisin huutanut, että kyllä paska vedellä lähtee, mutta tyydyin vain panemaan merkille, että täti polkaisi itsensä talon pihaan, jossa kaikki oli kuin viivottimella vedettyä, jokainen kukkapenkki ja käytävä. En kadehtinut.

 

Lähetä kommentti

<< Home