18.12.06

Meemi


Liinu haastoi meemiin, jossa piti poimia virke neljästä blogista, ja kirjoittaa niistä lyhyt tarina.

Suurin osa bloggaajista on kuitenkin jo osallistunut meemiin, joten oli hankala löytää haastamattomia tuntemiani blogeja, joiden arvelin haluavan osallistua. Tein jutun toisella tavalla enkä haasta ketään.

Listasin Site Meteristäni sadasta viime käynnistä hakusanat, joilla blogiini on tultu. Suosituimmat hakusanat olivat ikkunaiines, jota googlattiin peräti parikymmentä kertaa kertaa, toiseksi suosituin oli Susan Kuronen, sitten nokkosrokko ja pimpsa. Muut hakusanat esiintyivät vain kerran tai pari. Muodostin tekstin siis eniten käytetyistä hakusanoista lisäten muutaman pronominin, adverbin tai verbin, jotka sitoivat sanat ehjiksi lauseiksi.

Kas tässä googlettajien maailmankuva, joka kuvastaa myös blogini atmosfääriä.

Leskiäidin tyttäret: toinen oli tumma (Susan Kuronen), toinen kärsi antibioottien haittavaikutuksena nokkosrokosta (ikkunaiines). Mutta molemmilla oli kelsiturkki ja molemmat käyttivät Imperial Leatheria.
Foto-Nisulassa istui kuvattavana Sanna Kiiski, joka puhui hedelmöityshoitolaista - seitsemästä synnistä se ensimmäinen, josta pitäisi olla rangaistuksena kuolemantuomio. - Nainen nauttii pimpsastaan, lausui Yrjö Jyrinkoski, joka luki tutkimusta Seitsemän veljeksen naiskuvasta.

4 Comments:

At 18/12/06 21:36, Anonymous Anonyymi said...

'pimpsa' on kiva!

 
At 18/12/06 21:42, Blogger Iines said...

Hm, no jaa, onhan se.

 
At 18/12/06 21:46, Anonymous Anonyymi said...

Yrjö Jyrinkoski ei tiennyt siitä mitään.

 
At 19/12/06 10:55, Anonymous Anonyymi said...

Hassua, että virtuaalista ei löydy ainokaistakaan kuvaa tästä Yrjö Jyrinkoskesta. hain kissojen ja koirien kanssa, sillä olisin halunnut tähän päreeseen sen synkänpuoleisen kuvan, jonka hänestä muistan. - Niin, hän taisi olla homo.

 

Lähetä kommentti

<< Home