26.3.06

Leikkimisestä + tavarameemi

Luin äsken väärin. Katsoin nimittäin Blogilista.fi:n tilastoja, kuten tapani blogiaddiktina niin usein on. Luin tuossa linkissä olevan sivun otsikon, että Blogilistan kuumimmat nussijat. Nauran vieläkin, sillä assosiaationi on kai varsin hauska, josta satunnaisen ohilukijan ei kannata pahastua. Kehittelin vielä ajatusta eteenpäin ja pohdin, ketkä ne kuumimmat nussijat täällä olisivat. No jaa, olkoon hulvaton assosiointi nyt, pyhäaamukin.. Ja kun en tiedä Blogistanissa ainuttakaan rakastavaista, oikeasti.

Oikeasti minun piti kirjoittaa leikkimisestä, mutta tuo väärinluku ja siitä juontunut ajatusleikki varasti leijonanosan tästä postauksesta. Nimittäin, mikäs sen hauskempaa kun leikkiminen ja kuvittelu. Itselläni on tässä koneella pari posauttelupeliä, mm. mainio Amerikoista asti hankittu Moraffin Morejongg -puzzle. Kun sitä klikkailee, saavat vihollisetkin kyytiä. Valittavia pohjia on lukuisia, ja kun olen oikein stressattu, valitsen sen monikerroksisimman ja paksuimman palapelin, josta pitää poistaa laattoja klikkaamalla aina kahta samanlaista. Jokainen laatta on vihollinen, jonka tuhoamalla stressisi laantuu. Kun peli on lopussa, ja viholliset tuhottu, helpottuu stressikin. Ähäkutti!

Kesäisin, kun olen vähemmän yksin, pelataan mm. klassisia korttipelejä ja Trivialia porukalla. Voisin ihan hyvin hankkia vaikka Tarot-kortitkin ja opetella ennustamaan. Maailma paranee ja nauru raikaa, kun ihminen leikkii. Leikkiminen on varmaan sukua luovuudelle ja itsensä ilmaisulle?

*

En malta olla lisäämättä aamuiseen postaukseeni Kirja-addiktin ja Tiian blogeista löytämääni tavarameemiä. Kuvasin kaikki viisi tuotetta, joita ilman ahdistaa, eli niitä on aina varastossa, kuten kuvat todistavat. Tuotteet ovat Bruno Bananin hajuvesi, Kloverin vaseliini, Finnwearin tietyt pikkupöksyt, Arlan Kadett- 10 rasvaprosentin arkijuusto ja Lumenen hopeanharmaa kajal-silmänrajekynä.(Maalaus Paulis Postazs)

9 Comments:

At 26/3/06 19:03, Anonymous inéz said...

Tuo pelisi on siis jonkinlainen muunnelma vanhasta kunon mahjongg`ista? Se on pelien peli. Tietokoneella yksin tai laudalla ihmisten kanssa. Sitä on ihana pelata ystävien kanssa, neljä ilmansuuntaa jokaista neliön sivua kohti ja erilaisia pyramideja ja muodostelmia ratkottavaksi. Joskus on mennyt koko yö:)
-minh-

 
At 26/3/06 19:04, Anonymous minh said...

No, nyt tuli sitten laitettua nimimerkillä tämä kommentti. Toivottavasti et pahastu. Olen huono kommentoimaan anonyymisti.
-minh-

 
At 26/3/06 19:10, Blogger A-K.H said...

Mihin muuhun kuin polkupyörään vaseliinia tarvitaan. Ilmeisesti on monta syytä, miksei ilman sitä voi olla.

 
At 27/3/06 12:01, Anonymous Anonyymi said...

Arlan kumijuusto, huh, huh !
Taidat olla tosissasi =)

KooTee

 
At 27/3/06 13:16, Blogger A-K.H said...

Ajattelinkin, että vaseliini on kumijuustonsyöntiin. Huh huh!

 
At 27/3/06 13:43, Anonymous Anonyymi said...

Heh.heh, kyllä meitä nyt naurattaa, naurattaako Iinestä?

KooTee

 
At 27/3/06 14:39, Blogger Iines said...

Minh, on se jonkinlainen mahjongg-peli, grafiikaltaan hyvä ja variaatioita on kymmeniä ellei satoja. Se on ainoa peli, joka on kulkenut kaikilla koneillani ja josta olen hankkinut välillä myös uusia päivityksiä. - Miksi minä nyt pahastuisin yhdestäkään hyväntahtoisesta ja asiallisesta kommentista? :)

a-k.h, kyllä se vaseliini on huulirasvaksi ostettu, sillä se on parasta huulivoidetta mitä on: rasvaista, hajustamatonta ja lisäaineetonta. Sitä on vaan hieman hankala levittää yleisellä paikalla, mutta kotona voi huoleti upottaa huulensa omaan rasiaansa ja pussata huulensa rasvaisiksi. :)Minusta puhdasta vaseliinia pitäisi saada myös huulipuikossa.

Varokaa, nauravat kulkurit, ettei tule pitkää nenää, sillä Arlan Kadetissa on todella hyvä maku ja se lohkeaa hyvin juustohöylään. Kumimaiseksi sitä sanovat yleensä ne, jotka eivät ole sitä maistaneet, vaan luulevat sen olevan yhtä mautonta ja kumimaista kuin kotimaiset vähärasvaiset ja todella kamalat ja kumimaiset vastineet. Syön juustoa erittäin paljon ja päivittäin, joten en viitsi ottaa arkisin näkkärini päällä turhia rasvakaloreita. Rasvaisemmilla juustoilla toki herkuttelen välillä.

 
At 28/3/06 15:25, Anonymous vaseliini-veera said...

Huulirasva-addikti tunnustaa, että on käyty kaikki läpi, armeijan huulirasvat, Blistexit ja mitä ikinä kaupoista löytyykään ja vaseliini kiilaa kirkkaasti johtoon. Se purkki on vähän epähygieeninen, varsinkin jos se kulkee laukunpohjalla mukana.Ainoa miinus siitä. Tuubivaseliinia odotellessa:)

Välillä käytän Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamia huulirasvana ja siinä on aito lypsyvoiteen(tummeli?) maku:)

 
At 28/3/06 18:14, Blogger Iines said...

Eihän sitä vaseliinipurkkia voi käsilaukussa pitää ollenkaan. Se on hankala avatakin, joten oikea huulirasvapuikko kait sopii parhaiten laukkuun. Huulirasva-addiktina minullakin on aina huulirasva mukana, jos lähden jonnekin. Kyläpaikassakin on juonnin tai syönnin jälkeen pakko rasvata heti huulensa.

Vaseliini sopisi hyvin tuubiin, jonka päässä on neulansilmänkokoinen reikä, josta rasva ei pursuile. Sehän on hyvin leviävää ja riittoisaa.

 

Lähetä kommentti

<< Home